De Nieuwe Nokia Lumia 720

Sharing is caring!

Nokia wil dat zijn Windows Phone 8-familie meer leden krijgt. Zelfs na Lumia 520 en Lumia 620, waarvan kan worden gezegd dat ze tot het middenniveau behoren, neigt de nieuwe Nokia Lumia 720 meestal in een wenselijke middenklasse.

Lumia 720 zou erg interessant kunnen zijn, omdat het een geweldig uitziende telefoon is met een specificaties voor hogere klasse en gemiddelde prijs die het heeft. Vergeet niet: Lumia 720 zou binnenkort synoniem kunnen worden voor goede smartphones uit Finland. Een mobiel vergelijken is daar niet zo gemakkelijk.

Het Ontwerp Van Nokia Lumia 720

Premiumgeest van deze telefoon wordt het best weerspiegeld aan de buitenkant, als het om het ontwerp gaat. Met zijn plastic behuizing lijkt het erop dat de Lumia 720 precies biedt wat mensen verwachten van de moderne Nokia – het gemak van een 4,3-inch scherm bij gebruik in één hand, wat vooral belangrijk zal zijn tijdens het lange en soms moeizame reizen met het openbaar vervoer.

Lijkt Op De Voorganger

Dankzij de licht afgeronde randen herinnert Lumia 720 aan de HTC 8K. Voor sommigen zou dit kopiëren en voor de anderen een groot pluspunt zijn voor deze Nokia. Lumia 720 heeft gewoon een eenvoudig ontwerp, met als hoofddoel om tegelijkertijd aantrekkelijk en praktisch te zijn. Anders dan de duurdere Lumia 920, heeft deze telefoon een mat oppervlak, zodat hij niet schittert als zijn grotere broer.

Nokia Lumia 720 Specificaties

Nokia Lumia 720 heeft een aantal geweldige dingen. De eerste is draadloos opladen, ideaal voor telefoon uit het middensegment. Minder fascinerend, maar beide handige functies zijn microSD-uitbreidingen voor het interne geheugen van 8 GB. Lumia 720 werkt op een 1GHz-processor en helaas slechts 512 MB RAM, wat niet genoeg is voor de nieuwe Windows Phone 8-toepassingen en games.

Een ander bezwaar kan ook worden gebruikt omdat de achterkant van de telefoon niet kan worden verwijderd, wat betekent dat de batterijcapaciteit van 2000 mAh niet kan worden gewijzigd. Dat lijkt de prijs te zijn om te betalen voor draadloos opladen.

Nokia Lumia 720 Camera

Ze zijn twee van hen. De voorste heeft 6.7 MP en is best goed, omdat het elementen zijn van krachtige modellen met PureView-technologie. Dit betekent dat de Lumia 720 foto’s in een grotere hoek kan “pakken”, een optische stabilisatie en zeer goede foto’s kan bieden bij slechte lichtomstandigheden.
Ook is deze camera in staat video’s op te nemen in 720p-kwaliteit. De camera met een resolutie van 1,3 megapixels wordt verwacht, ook met groothoekopnamen en 720p-kwaliteit. Om te helpen, heeft Windows Phone 8 de Glam ME-app geleverd voor het maken van zelfportretten.

Nokia Lumia 720 Scherm

Het scherm is misschien niet het beste deel van de Nokia Lumia 720-smartphone, maar het lijkt op het eerste gezicht al te vermelden dat 4,3-inch IPS LCD-scherm verrassend hoge kwaliteit en levendige kleuren biedt. Resolutie van 480 × 800 pixels en slechts 217 pixels per inch is niet iets waar moderne telefoons trots op zouden zijn, maar Lumia’s 720-foto ziet er echt goed uit, ongeacht.