Met LunchClick Hoef Je Niet Eindeloos Te Swipen

Sharing is caring!

Lunch Click Singapore dating app Wil je een dating-app waarbij je niet eindeloos hoeft te swipen om iemand te vinden die je echt wilt ontmoeten? LunchClick is de app voor jou. In feite is er op LunchClick geen vegen. In plaats daarvan ontvang je elke dag 1-5 matches, die je kunt “liken” of “passen”. Je hebt 24 uur om je beslissing te nemen, waarna de wedstrijd verloopt. Een datingsite heeft het dus zwaar met zoveel apps.

Ga Verder Me De Vraagfucntie Als Er Wederzijds Interesse Is

Als er wederzijdse interesse is, gaat u verder met de vraag en antwoordfunctie. Hier communiceer je met je matches via een reeks vragen. Je kunt kiezen welke vragen je uit een lijst van 100+ wilt sturen en de vragen beantwoorden die ze je stuurt.

Een Chatbox Om Berichten Naar Elkaar Te Sturen

Wanneer je klaar bent om af te spreken in het echte leven, klik je op de knop ‘Vraag het maar op een datum’ en stel je een ontmoetingsplaats en tijd voor. Als uw datumsuggestie wordt geaccepteerd, wordt er 3 uur voordat de datum begint te beginnen een chatbox geopend en kunt u berichten in vrije vorm uitwisselen.

Lunch Click Premium-Functies

‘Vonken’ zijn de valuta van de app, die u kunt gebruiken om dingen te doen zoals extra overeenkomsten in het gedeelte ‘Ontdekken’ en opnieuw matchen met verlopen overeenkomsten. Alle profielen van LunchClick worden handmatig gescreend en goedgekeurd of afgewezen binnen 48 uur of zo, dus je kunt er vrij zeker van zijn dat je communiceert met een echte persoon.

Je Wordt Niet Zomaar Goedgekeurd

Om goedgekeurd te worden, moet je 21+ en echt single zijn. Als er huwelijksdocumenten worden gevonden die zijn gekoppeld aan uw ID, wordt uw profiel afgewezen. Als u gescheiden of verweduwd bent, moet u ondersteunende documenten verstrekken aan het klantenserviceteam.LunchClick wordt gerund door Lunch eigenlijk, dat is een van de grootste datingbureaus in Zuidoost-Aziƫ.