Xbox One S Als Home Entertainment?

Sharing is caring!

De Xbox One S kan ook worden gebruikt als uw belangrijkste home entertainment-systeem. In plaats van afzonderlijke dingen te hebben, kun je alles onder de Xbox-paraplu brengen. Via de console kan ik vrijwel alles doen wat ik zou willen doen.

Een Gegeven Voor Een Gameconsole

Natuurlijk hebben we al over gaming gesproken, maar dat is een gegeven voor een gameconsole! Ik heb het meer over dingen als dvd’s, muziek, live tv, foto’s en streaming-shows. Ik ben nog steeds aan dit alles gewend en het uitzoeken, maar tot nu toe ben ik onder de indruk geweest. Bijvoorbeeld:

Xbox One S Kan Veel Afspelen

De Xbox One S heeft een 4K Ultra HD Blu-ray-speler. Dit is eigenlijk een mooie manier om te zeggen dat het de nieuwe verwarde UHD-schijven speelt om je de best mogelijke foto te geven. Maar voor iemand als ik, die net saaie dvd’s heeft, denk ik niet eens dat ik een blu-ray-schijf bezit, laat staan ​​een 4K Ultra HD-schijf. Met de Xbox One S kunnen we ze zonder problemen bekijken. Ik kan eenvoudig een dvd in een sleuf plaatsen en binnen een paar seconden een actiefilm bekijken – of waarschijnlijker een Disney-film voor Toddler L -.

Er Zijn Verschillende Apps

Er zijn ook een aantal apps – van Netflix tot Amazon Video tot YouTube en BBC iPlayer – waarmee we op verzoek kunnen kijken wat we willen. U gaat gewoon naar de winkel, downloadt de gewenste app en kunt vervolgens vanuit het startscherm gebruiken. We hebben momenteel een Amazon Video-abonnement, dus we hebben dit veel gebruikt – of het nu de Gruffalo met Toddler L was, The Man In The High Castle met de missus in de avond, of Preacher als ik vijf krijg minuten voor mezelf. Dit streamt ook 4K-video, maar onze tv heeft die mogelijkheid niet omdat het nu een paar jaar oud is.